У п'ятничний вечір українці матимуть змогу провести гарно час біля телевізора за переглядом веселого шоу.

20 березня ввечері, на каналі "1+1" покажуть першу гру Шостого сезону "Ліги сміху", в якій тренери нарешті виступлять зі своїми командами.

Команда «Лови кураж» вийде на сцену першою. Їх тренер Надя Дорофєєва відразу почне з визнання, чому взяла у підопічні саме цей колектив.

«А я звикла хлопців з жалю вибирати», - пожартує Надя, натякаючи на свого чоловіка. Нагадаємо, в цьому році Дантес складає їй конкуренцію у тренерському складі.

"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"
"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Команда «Моя провінція» як ніби знала про епідемію коронавіруса і в своєму виступі показала ситуацію, якщо на митниці захворіють всі службові собаки.

— Шось заборонене веземо?

— Нєт.

— Поклянись!

Згадають хлопці і про екс-керівника Офісу Президента Андрія Богдана і покажуть, чим він зараз займається.

Наступною на сцену вийде сама неординарна команда цієї гри під назвою «Х. П. З. Я.» на чолі зі своїм тренером Ігорем Ласточкіним.

"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"
"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"

Тренер збірної Львова Володимир Дантес відразу знайде спільну мову з учасниками своєї команди незважаючи на те, що саме йому вони довірять зіграти типового москаля, який приїхав у Львів.

"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"
"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"

Дебютантка цього сезону Наталія Могилевська у складі команди «Королі турбаз» з'явиться перед глядачами в образі брутального гангстерши з африканською завивкою, збільшеними сідницями і зі зброєю в руках.

"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"
"Ліга сміху", фото пресс-служба "Квартал 95"

Шоумен Юрій Ткач здивує публіку ще більше – і в одній з мініатюр разом з командою «ОГО» постебется над відомою экоактивисткой Гретою Тунберг. За сценарієм він буде боротися з величезним роботом, зібраним з пластикових пляшок. А ще прямо на сцені хлопці намагатимуться позбавити Ткача від способу, яким його всі дізнаються («скинемо Ткача до заводських налаштувань»).

У фіналі гри на сцені з'явиться команда «Ніс» зі своїм тренером Станіславом Бокланом. І йому від підопічних теж дістанеться – під час виступу один з учасників команди спочатку бризне йому в обличчя водою, а потім візьметься її з нього пити. Але Боклан, або як його називають хлопці - «Головний папік країни» на це навіть не зверне увагу, адже під руку його будуть супроводжувати дві довгоногих красунь, яких він по черзі зацело.

За умовами гри, якщо якісь з команд наберуть однакову кількість балів, їх чекає батл у вигляді варіації на шоу «Що? Де? Коли?» з Олександром Андросовим.

Варто нагадати, після одеського гала-концерту стало відомо, які 14 команд будуть боротися за Чемпіонський титул у цьому році. Що цікаво, 9 колективів із загального числа – новачки телевізійної ліги. У першій грі виступлять 7 команд зі своїми зірковими тренерами. Отже, про що вони будуть жартувати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гала-концерт ″Ліги сміху″ подарував українцям неймовірний вечір, які сюрпризи чекають на глядачів.