Скоро на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра медичної драми "Акушерка" виробництва StarLight Production. Генеральний продюсер – Галина Балан-Тімкіна. Режисером виступив Анатолій Григор'єв. Головну роль в серіалі виконала зірка "Кріпак" Фатіма Горбенко. Актриса поділилася першими емоціями від складних зйомок.

"Для мене знімальний період був виснажливим, оскільки кожен день я намагалася дотягнутися до масштабу особистості героїні. І в цьому мені невпинно допомагали продюсер Галина Балан-Тімкіна, режисер Анатолій Григор'єв і автор сценарію Оксана Калитюк", - говорить актриса.

Серіал "Акушерка", фото: прес-служба Нового каналу
Серіал "Акушерка", фото: прес-служба Нового каналу

Тетяна живе на роботі, чоловік-вчитель навіть не сподівається, що Таня буде повертатися вчасно з "поля бою", сімнадцятирічна дочка впевнена, що будинок для мами – перевалочна станція. Але робота для неї на першому місці і по-іншому вона не може.

"Коли почалися зйомки я так занурилася в свою героїню, що навіть вдома не могла повністю повернутися до себе, як і мій персонаж. Що, звичайно, не могло не відбитися на відносинах з близькими", - зізналася Фатіма.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Серіал "Акушерка", фото: прес-служба Нового каналу
Серіал "Акушерка", фото: прес-служба Нового каналу

"Нам здається, що такі самовіддані, фанатичні до своєї професії особистості як Тетяна, які рятують людей – бездоганні герої. Але насправді, вони вразливі, беззахисні, не пристосовані до життя, одинаки. Вони один на один зі своєю місією. Їх можна або прийняти повністю, або відпустити!" - вважає головна героїня серіалу Фатіма Горбенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ганна Сагайдачна після "Кріпосної" знайшла собі заняття по кайфу.

Як повідомляв Знай. ua, відома актриса воскресила легендарний образ.

Також Знай. ua писав, що гарячого актора Кріпосної" Тараса Цимбалюка перетворили на сільського мачо.