Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Скандал почався після дивного "прямого ефіру" в Instagram Джигана, де він вів себе неадекватно, перебуваючи в стані сп'яніння.

А нещодавно дружина артиста, блогер Оксана Самойлова, яка намагалася всіляко замовчувати про те, що трапилося, нарешті розповіла, як себе почуває і що ж відбулося насправді. Дівчина зізналася, що незважаючи на різні плітки, чоловік не бив її або дітей, вона не збирається позбавляти його батьківських прав, однак чутки про зради ніяк не прокоментувала. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

"

Сьогодні місяць Давидику🎂з усіма цими подіями,я навіть не змогла розповісти вам який він мій син🤱 Ми повинні були бути максимально щасливими ,Але так сталося що це найгірший місяць у моєму житті. Різко стало валитися все, що будувалося 10 років.не знаю що ще можна сказати...знімати безтурботні сторіс я просто не можу поки що ,вантажити вас своїми печалями не хочу.робити вигляд що нічого не сталося я не збираюся,але і розповідати все в соц мережах ,не буду.так само як і ходити на всякі передачі і тд . Ситуація ускладнюється тим,що Ми все ще не можемо вилетіти додому.я втомилася,мій рівень енергії на мінусі,моя душа горить пекельним полум'ям . Але я вже цілий місяць Мама милого і любого хлопчика у світі )🖤
, - поділилася новинами Самойлова. Фолловери ж не пройшли повз, підтримуючи дівчину в коментарях. Варто зазначити, що нещодавно 34-річний Денис Устименко-Вайнштейн (справжнє ім'я Джигана) повернувся на їх з родиною віллу, проте ніяких спільних фото з близькими не виставляв.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джиган прийняв рішення покинути Росію разом зі своєю сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Оксана Самойлова - одна з найяскравіших російських знаменитостей

Також Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прийшла в себе після 8 березня "синя"