Російські засоби масової інформації повідомляють про те, що відомий репер Джиган побив свою дружину і матір чотирьох дітей Оксану Самойлову. Поки невідомо, наскільки сильно зірка Instagram постраждала після нападу, але тепер вона має намір розлучитися з чоловіком, з яким прожила разом вісім років. Сам Джиган 9 березня заявив в соцмережі, що перебуває в "психушці", де його лікують і добре годують. При цьому на опублікованих в соцмережах кадрах видно, що артист збрив бороду й брови.

Тепер на своїй сторінці в соцмережі артист опублікував нове відео, на якому курить і займається спортом. Як видно, Джиган відпрацьовує удари і віджимається з цигаркою в зубах. У підписі до відео він написав: "Thank God! #lastnight. Мені вже краще, йду на поправку! Відповідаю за базар!". До речі, раніше стало відомо, що побита дружина виконавця Оксана Самойлова збирається позбавити його батьківських прав на чотирьох дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом і "психом".

Також портал "Знай.ua" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.