Екс-продюсер російського репера Oxxxymiron Жанна Себастьян звинуватила популярну американську співачку Аліша Кіз в бажанні відібрати до неї дитини. Так, артистка розповіла подробиці скандалу Telegram-каналу Mash.

Жанна Себастьян

"Колись Жанна Себастьян допомогла Оксі: перший альбом репер записав на її лондонській студії. Жанна ж мутила з американським продюсером Swizz Beatz, у них народилася донька Ніколь (11 років). Але зараз Swizz Beatz ака Кассім Дауд Дін одружений на співачці Аліші Кіз. І вона, як говорить Себастьян, активно написує її дитині. Жанна навіть заборонила доньці користуватися соцмережами. Але Аліша не спить — нібито завела для Ніколь новий apple id і обіцяла допомогти відновити акк. І навіть вимагала називати себе мамою. Тепер подруга Оксі боїться відправляти доньку до батька в Нью-Йорк: раптом Аліша забере її назовсім", - йдеться в повідомленні.

скріншоти

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що реперка Alyona Alyona опублікувала кумедне фото в Instagram, на якому позує на тлі салату олів'є.

Як повідомляв портал Знай.uа, український реп-виконавець Джиган, який давно живе і працює в Москві, прийняв рішення покинути Росію разом зі своєю сім'єю.

Також портал Знай.uа писав, що Адель перетворилася на скелет після розлучення з чоловіком: "Виглядає хворою і нездоровою".