Актор-комедіант Володимир Зеленський після підрахунку всіх виборчих бюлетенів впевнено лідирує на виборах президента. За словами російських журналістів, епічність наших виборів викликає у них "білу заздрість", адже такого масштабу і такої кардинальної і несподіваної зміни політичної верхівки вони, як і жителі сусідньої Білорусі, за всі 28 років не спостерігали. Так, відразу ж після оголошення результатів виборів відомий російський ведучий Іван Урган жартома заявив, що теж готовий балотуватися в президенти. У Мережі так само з'явилися фотоколажі, на яких Путін погрожує коміку Михайлу Галустяну: "Навіть не думай". Російські журналісти склали список кандидатів, які мають великий вплив на жителів РФ і без проблем могли б очолити президентську гонку на російських виборах в 2024 році, пише Znak.com.

Так, у списку був вищезгаданий Іван Ургант - харизматичний і гострий на язик російський актор, телеведучий, комік. Правда, на шляху Урганта до президентства є серйозна перешкода: у минулому році актор отримав друге громадянство — Ізраїлю. Мати друге громадянство президенту Росії не можна за законом.

Також росіяни заявили, що на пост президента може баллотироватся ще один комедіант - Семен Слєпаков. Як і Зеленський, Слєпаков вийшов з КВН, але всеросійську славу йому принесла участь у проекті Comedy Club, в якому артист прославився своїми сатиричними піснями під гітару.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В список потрапив ще Мирон Федоров (Oxxxymiron) - поет, репер, "голос покоління", який закінчив Оксфорд за спеціальністю "середньовічна англійська література". До політики причетний суто своїми остросоциальными текстами. У репера, правда, теж подвійне громадянство — британсько-російське.

У списку також засвітилися IT-геній, доларовий мільярдер, "російський Ілон Маск" Павло Дуров, журналіст, колишній головний редактор видання Sports.ru, популярний видеоблогер, автор шоу "вДудь" Юрій Дудь, колишня учасниця «Будинки-2», популярна співачка і блогер Ольга Бузова, маргінальний рокер Сергій Шнуров доларовий мільярдер, банкір Олег Тиньков.

Нагадаємо, новообраний президент України, колишній шоумен Володимир Зеленський, змінив ім'я на своїй офіційній сторінці на Facebook.

Як повідомляв портал Знай.иа міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс розповів про враження після зустрчі з Володимиром Зеленським.