Користувачі мережі Інтернет звернули увагу на те, що можлива нинішня партнерка актора Сергія Жигунова Вікторія Ворожбит дуже схожа на Анастасію Заворотнюк, з якою Жигунова об'єднували головні ролі в серіалі "Моя прекрасна няня" і наступні романтичні стосунки.

Про це пишуть російські ЗМІ.

За даними, які вдалося зібрати журналістам, Ворожбит родом з Приморського краю. Познайомилась вона з актором у 2018 році. До того часу вона вже встигла попрацювати журналістом і взяти участь у передвиборчих кампаніях Анатолія Чубайса та інших російських політиків. На своїй сторінці в Instagram вона називає себе адептом нанотехнологій (вона працювала в Роснано) і директором кінофестивалю.

Безпосередніх доказів існування стосунків між Ворожбит і Жигуновим нема. Проте журналісти відзначають суперечливий шлюбний статус жінки й існуючі чутки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вікторія Ворожбит і Анастасія Заворотнюк, фото Instagram
Вікторія Ворожбит і Анастасія Заворотнюк, фото Instagram

Тим часом зіркова "няня" Анастасія Заворотнюк продовжує свою тяжку боротьбу з раком. Цю тему неодноразово обговорювали в ЗМІ, хоча достовірних відомостей про перебіг онкологічної хвороби дуже мало.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Заворотнюк з'явилися зіркові "янголи-охоронці", відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі акторки звернулися до вищих сил.

Також "Знай.ua" писав, що донька Заворотнюк розповіла про хворобу матері - "Я в пошуках...".