Ведучий Євробачення в Києві Володимир Остапчук нарвався на критику після прем'єри своєї нової пародії під назвою "Твою мать" про роль чоловіків у житті сім'ї.

У відео він зображує батька, якому довелося взяти на себе тягар по догляду за дитиною. Не всі оцінили гумор Остапчука, залишивши негативні коментарі під кліпом.

В інтерв'ю Знай.uа Вова зізнався, що тато з дитиною - це дуже сексуально. Він спробував пояснити сенс нової роботи і чому з'явилися недоброзичливі відгуки.

"Можливо, деякі не зрозуміли суті стьобу, або тема дуже несподівана для мене. Я дивився, хто писав злісні коменти - в основному, це діти 13-16 років. Їх тема просто не зачіпила. От якби я приклеїв до стіни когось з шоубізу, ця аудиторія була б у захваті. Але повірте, матусі й татусі, особливо в карантин, кліп оцінили", - зазначив ведучий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого
Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого

За словами Вови, всі історії у кліпі взяті з реального життя.

"А деякі кадри, як дитина, яка приклеєна до стіни скотчем, - таємне бажання багатьох батьків (вони самі це написали в коментарях). Взагалі, чоловіки з дітьми, погодьтеся, це дуже мило. Пам'ятаю відео, де величезні накачані байкери мило просто танули при вигляді своїх дочок і дозволяли фарбувати нігті. Ну і крім того, тато на дитячому майданчику з малюком - це, на думку жінок, сексуальніше, ніж фігура Девіда Бекхема. Я ці жіночі погляди ловлю регулярно", - сказав Остапчук.

Володимир Остапчук з сином, фото: Instagram ведучого
Володимир Остапчук з сином, фото: Instagram ведучого

Крім того, ведучий переконаний, що хейт в його бік був завжди, незалежно від того, що він робив. Особливо, після змін в його особистому житті.

"От повірте, якби я раптом воду перетворив на вино (як лідер руху #подбухиваю) і двома рибіцами нагодував місто: будьте впевнені, деякі сказали б, що я споюю населення, інші - що не їдять риби. Так що я спираюся на професійну думку - і вона позитивна. Гірше, коли твоя творчість взагалі не викликає емоцій. Запитайте у Вадима Олійника", - пожартував він.

Раніше Володимир Остапчук розповів Знай.uа, навіщо приклеїв дитину до стіни скотчем у відео на пісню "Твою мать".

Також відомий музичний експерт натякнув, що спільного між Лесею Нікітюк і Володимиром Остапчуком.

Нагадаємо, після скандалу на концерті KAZKA Вова Остапчук вибачився за "геїв, інвалідів, фріків" та інші образливі жарти.