Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист виставив зворушливі фото та відео з маленьким сином Еваном-Олександром, якому 20 березня виповнилося 2 роки. Так, Володимир привітав малюка в компанії колишньої дружини і доньки Емілії, презентувавши кульки, торт і машинку на радіоуправлінні.

"Дорогий сину.

Ти безтурботний, рожевощокий і солодкий малюк.

І я обіцяю тобі, що ми з мамою зробимо все, щоб твоє життя було щасливим і веселим, як твій сміх.

Люблю 😍

19 березня
2018
2019
2020", - поділився радістю Остапчук. Фолловери ж приєдналися до привітань, зазначивши, що малюк схожий на тата як дві краплі води.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що Евана дуже зворушливо привітала і мама Олена Войченко на сторінці в Instagram, вбравши хлопчика в стильний світлий костюм і сорочку з динозавриками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.