Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує фанатів новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Колишня дружина знаменитості, Ірина Горова, яка подарувала реперу сина Андрія і є співвласницею їх спільного продюсерського центру MOZGI Group зізналася, що перевела всіх співробітників на домашній режим у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Так, зіркова красуня закликала шанувальників залишатися вдома, давши кілька важливих порад іншим роботодавцям.

Негатив завжди лежить на поверхні. Складніше думати про позитив і швидко почати перебудовуватися. Потрібно завжди тверезо оцінювати ситуацію і намагатися бачити позитивні сторони. Введення карантину дало мені можливість наповнити себе новими смислами, перезавантажитися, з'явився час на читання книг, спілкування з дітьми, переоцінку багатьох речей, йогу, медитацію і нововведення в @mozgi_group Що робить MOZGI Group на карантині: 1. Ми перевели всіх співробітників на домашній режим - постійно нагадуємо, як важливо його дотримуватися і не виходити на вулицю без потреби 2. Підтримуємо комунікацію - регулярно проводимо групові наради online Zoom 3. Нарешті повністю перевели всі операційні процеси в Bitrix24 4. Продовжуємо готуватися до нових проектів, тепер є час на більш глибоке опрацювання. 5. Не забуваємо про креатив та гумор - підтримуємо один одного 6. Генеруємо новий актуальний контент, яким ми вас скоро порадуємо Не забувайте! Криза - це приховані можливості.
, - закликала зберігати спокій Горова. Фолловери ж не пройшли повз, залишившись в захваті від Ірини і засипавши її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.