Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з красунями-доньками Машею і Алісою, закликаючи українців сидіти вдома під час карантину через коронавірус COVID-19 і проводити час з користю. Так, артистка зізналася, що дуже мало часу приділяла читанням казок для своїх дітей, а тепер збирається надолужити згаяне, пропонуючи шанувальникам відвідати її прямий ефір і приєднатися до читання казок на ніч. До речі, під хештегом #приходикомнекаждыйвечер Ольга збирається влаштовувати для фоловерів різноманітні інтерактиви на час карантину.

Правило моєму житті #9 - У всьому потрібно шукати привід для позитивних емоцій і користі! 💜 ⠀ Ось і зараз, опинившись на карантині зі своїми доньками, я вирішила потурбуватися питанням, яке, як мені добре відомо, турбує кожну сучасну маму. Це читання з дітьми. Ми ж в потоці справ і турбот весь час відкладаємо, а адже це так важливо і потрібно. Прищепити любов до читання, до книг, розвиваючи уяву й мову наших дітей, і одночасно, відчуваючи особливу близькість. Тому, я вирішила, щоб ці дні проходили з користю і задоволенням - кожен вечір в прямому ефірі читати для Маші і Аліси, і для вас з вашими дітьми казку. Будемо читати і українською, і російською. За 20-30 хвилин, не більше. А, щоб це було з особливою користю та цікавістю, то правило таке - я читаю кілька сторінок, потім читають мої діти, а потім рівно сторінку читають вже для вас особисто ваші діти - благо, казки можна завантажити в телефон. А на наступний день починаємо нову! Впевнена, нам всім сподобається! ⠀ А зараз питання! З якої казки почати? Пишіть свої пропозиції і обов'язково поділіться посиланням на наші вечірні читання з тими, у кого є діти і кому це також могло б бути цікаво!
, - поділилася захоплюючою ідеєю Полякова. Фолловери не пройшли повз, пропонуючи улюблені казки і підтримуючи зіркову матусю.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.