Канал "1+1" запустив серію соціальних роликів з закликом бути відповідальними та подбати про близьких у надзвичайних умовах поширення епідемії коронавірусу. У них знялися популярні ведучі каналу — Дмитро Комаров, Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір та Єгор Гордєєв.

Основний слоган роликів "Подбай про себе та близьких". Також на підтримку ініціативи канал "1+1" запустив відповідний хештег #БудьВідповідальним. Ведуча ТСН та ток-шоу "Право на владу" Наталія Мосейчук на відео дає пораду: за перших ознак респіраторного захворювання не ігнорувати проблему і одразу телефонувати сімейному лікарю.

Дмитро Комаров, фото: пресслужба 1+1
Дмитро Комаров, фото: пресслужба 1+1

Наталія Мосейчук, фото: пресслужба 1+1
Наталія Мосейчук, фото: пресслужба 1+1

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров закликає українців у період карантину знаходитися вдома, адже життя важливіше за будь-які невідкладні справи. Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча закликає проявити турботу про літніх людей, які знаходяться у найбільшій групі ризику зараження вірусом.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

А ведучі "Сніданку з 1+1" радять утриматися від обіймів та нагадують про важливість регулярного миття рук та їх дезінфекції. Людмила Барбір звертається до глядачів з проханням дотримуватися рекомендацій лікарів, щоб не допустити масового поширення вірусу в Україні.

Група 1+1 media підтримує запровадження карантину в Україні та вживає усіх необхідних заходів як для співробітників, так і для глядачів, аби запобігти масовому поширенню хвороби.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус

Як повідомляв портал "Знай.ua", хворий на коронавірус українець повіз туристів за кордон і приховав контакти — тепер справою займеться СБУ

Також "Знай.ua" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео. Серед бабусь та дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу