Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу ефектні фото, на яких позує у відвертому образі, і зробила вона їх сама.

Перед камерою Лобода з'явилася в темному топіку з глибоким декольте, під яким немає бюстгальтера, що видно по просвічуючих сосках. Але здається, Світлану це зовсім не хвилює, хоча можливо, в цьому і сенс – вона вирішила подражнити фанатів. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото співачка написала: "Домашній настрій". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами і визнаннями в любові, багато також відзначили ідеальний бюст красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.