Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин. Так, артистка побувала в Китаї, який і став "осередком займання" небезпечної хвороби незадовго до епідемії, а саме в грудні, зізнавшись, що тоді милувалася захисними масочками різних форм і розмірів, але навіть подумати не могла про те, щоб закупити їх оптом. Зараз же зіркова красуня закликає шанувальників сидіти вдома, а щоб ті не нудьгували, підготувала спеціальний інтерактив під назвою "Карантинні Вечори з Лесею Нікітюк". Варто зазначити, що Леся проведе і прямі ефіри, і дасть багато важливих порад з Сторіс.

#китай задовго до карантину.. я ще тоді так тішилась... стільки масок тут в магазинах, різнокольорових, з малюнками і без... Дура🙈 тож набери оптом😆 Ну а поки ми сидимо по домівках, Шановні підписники запрошую вас на «Карантинні Вечори з Лесею Нікітюк»😆😆😆 Концертна програма: 12.00 тренування вдома (сторіс) 13.00 хід парад дебільних масок в сторіс 14.00 готуєм обід (сторіс) 15.00 розвиваєм дрібну моторику рук.. лайкаєм мої фотки😆 20.00 передача «Вітаємо піснею» у прямому ефірі 😂❤️( акомпонент Р. Квінта @ruslankvinta ) обіцяв бути в треніках за білим роялем😆 як вам програмка???
, - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери ж залишилися в захваті, адже тепер точно можуть провести з кумиром більше захоплюючого часу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше