Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня опублікувала відеозвернення до фанатів і подякувала за підтримку.

Виявилося, що на сторінку Аліни підписалися вже 400 тисяч фоловерів і вона вирішила відзначити цю подію відеозверненням до фанатів. У своєму відео артистка з'явилася в скромному образі і говорить вона рідною українською мовою, що дуже здивувало її шанувальників. У ролику Гросу дякує фанатам за підтримку, любов і поради, також вона зазначила, що її підписники одними з перших дізнаються новини і нові хіти. У підписі до публікації зірка написала: "#400к. Дякую вам. Люблю!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нове відео Аліни, деякі просять її заспівати українською.

Коментарі до посту Аліни
Коментарі до посту Аліни

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.