Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя. Так, артистка склала список найбільш цікавих онлайн-курсів, розбавляючи карантинні будні з користю.

"

Отже, сьогодні ми продовжимо говорити про саморозвиток. Ще одна з моїх порад, чим себе зайняти під час режиму #stayhome & #staysafe і роботи з дому - це виділяти час на корисні курси, більше часу на себе і свої плани 📝 ⠀ Головне, це правильно розподілити час і зайнятися чимось, крім штурму сайтів з серіалами 😁 ⠀ Зараз основні види моєї діяльності вдома - це робота віддалено, спорт і онлайн тренування з вами, мистецтво і музика, книги і особистісний розвиток. ⠀ В плані останнього, для себе я вибрала кілька прикольних сайтів і курсів, які люблю вивчати. Посилання на них я прикріпила в сторіс, а нижче напишу вам списочок! ⠀ 📎 Coursera Вивчення мов, літератури, мистецтва, економіки, психології, бізнесу та багато іншого. Після проходження курсів ви отримуєте сертифікати від провідних світових шкіл і університетів. І зараз сайт зробив тисячі цих курсів безкоштовними. Carpe diem! ⠀ 📎 навчання в Hogwarts Показали б мені це в школі і я була б найщасливішою дитиною. Хоча і зараз, зізнаюся, очі мої радісно спалахнули, адже кожен з нас практично зростав з Гаррі😂 Ви можете прямо зараз стати учнем одного з факультетів Хогвартса і вивчати магію! А чому б і ні. ⠀ 📎 TED Кращі фахівці різних областей розповідають про потрібні і важливі речі. При перегляді відео, можна надовго втратити лік часу, тому що всі відео дуже цікаві. Для тих, хто розуміє англійську, є англомовний канал ТЕD. ⠀ 📎 Додаток на телефон Google Arts & Culture. Стільки цікавих статей про мистецтво та культуру різних країн. У розділі “Колекції” зібрані всі найкращі музеї світу, в кожному з яких можна віртуально погуляти і розглянути картини до найдрібніших мазків. Я сьогодні відвідаю Альбертину. А ви?
", - поділилася важливою інформацією Каменських. Фолловери не пройшли повз і почали дякувати зірковій красуні в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.