Його практично "поховали" на просторах українського шоубізнесу. Такий гарний старт був у Вови Дантеса під крилом зіркової наставниці Наталі Могилевської у дуеті "ДИО_Фильмы" у компанії Вадима Олійника.

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Здавалося, весь світ впаде до ніг двох ефектних красунчиків, та ще й одружився з улюбленицею українців - Надією Дорофеєвою, котра на той час ще була у складі "Время и Стекло".

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Та не склалося. І ось, коли ніхто на це не чекав, Дантес вирішив повернутися на сцену. "Тобі вже 30" - своєрідне продовження пісні "Мені вже 20", котра і принесла славу артисту.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Свого часу Вову позаочі охрестили "альфонсом" - Надя заробляла гроші у турах під наглядом Потапа, знімала купу кліпів і набирала армію фанатів, в цей час Дантес сидів удома. Готував для коханої, прибирав і прав, інколи брав участь у різного роду шоу, навіть відкрив проект "Еда, я люблю тебя". Але йому не судилося повторити успіх "Орла і Решки". Дантес знову пішов у тінь.

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Виявилося, хитрун-музикант просто очікував слушного моменту і добре розбирається у сімейному житті:

"Я вважаю, що потрібно якомога раніше з'їжджатися. Ми з Надею почали жити разом через тиждень. В протилежному випадку після весілля можна отримати такий сюрприз, що мало не здасться. Тільки перебуваючи поруч, можна зрозуміти всі плюси і мінуси іншої людини, притертися один до одного. Тим більше ми живемо в час, коли всім вже пофіг на штамп в паспорті. І це вірно", - коментував він виданню Cosmopolitan.

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Повертатися у музику Дантес не поспішав і постійно уникав питань на цей рахунок. Мовляв, ще зарано, як тільки так одразу:

"Я взагалі не парюся, ніж заробляю на життя. До багатства я не прагну. Мені просто хочеться відчувати себе добре: досліджувати світ, ходити з коханою в ресторан, відпочивати. І слава теж не головне, хоч це і, безумовно, приємно. Не буду заперечувати: я не якийсь крутий аскет і мені добре, коли мене впізнають на вулиці або пишуть утішний коментар до відео. Тому повертатися на сцену просто так, аби повернутися, я не планую".

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Але Дантес трішки лукавив і все-таки повернувся. Якщо пісня "Тепер тобі 30" стала маніфестом покоління 30-річних, то в "Більш-менш" він піднімає тему гендерних стереотипів, вставши на захист чоловіків у відносинах. Не надто легкий меседж, як для артиста, котрого не інакше, як "попсового романтика" не сприймали:

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

"У нашому патріархальному суспільстві в чоловікові виховують і схвалюють лише маскулінні риси. Він повинен бути сильним, все терпіти, хоча нам теж хочеться іноді поплакати, бути слабкими, проявляти такі почуття, як любов, співчуття, ніжність. Чоловіки дійсно мають право бути такими, якими хочуть, а не заганяти себе в рамки гендерних стереотипів", - впевнений він.

Дантес, Instagram
Дантес, Instagram

Сприймати такі пісні, чи ні - справа кожного. Але Дантес подав приклад багатьом чоловікам: якщо тобі 30, нема роботи і всі забули - значить, саме час щось змінювати. Тут співак практично повторив посил екснаставниці Могилевської. Вона також спробувала почати життя спочатку, зайнялася йогою, повернула свою творчість на 90 градусів і виграла з цього.

Нагадаємо, травесті-діва Монро розповіла, чим шкодить масова паніка українцям

Як повідомляв Знай.ua, Брежнєва в грайливому міні подарувала частинку весни на карантині.
Також Знай.ua писав, що наречена Віктора Павліка втомилася мовчати і зізналася про підступність "татуся".