На 94-му році життя померла народна артистка радянського союзу і Росії Інна Макарова. Про це повідомила 25 березня дочка актриси Наталія Бондарчук, пише "Інтерфакс". "Інна Михайлівна померла", - сказала дочка. Також Наталія уточнила, що ще не ухвалено рішення про місце та час прощання із зіркою радянського кіно.

Як відомо, Інна Макарова – радянська і російська актриса, народна артистка СРСР. Вона народилася в місті Тайга Сибірського краю (нині Кемеровська область) 28 липня 1926 року. Актриса закінчила акторський факультет Всеросійського державного інституту кінематографії. Глядачі знають її за фільмами "Одруження Бальзамінова", "Дівчата", "Молода гвардія". Ірина Макарова була одружена з народним артистом СРСР, актором і кінорежисером Сергієм Бондарчуком.

Ірина Макарова, скрін з відео
Ірина Макарова, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, американка, яка навчалася у матері Вітні Х'юстон, вразила світ українською піснею.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лорак підкорила Німеччину хітом Вітні Х'юстон.

Також портал "Знай.ua" писав, що загинув зірковий композитор ЛаШон Деніелс.