Голлівудський актор Арнольд Швацнеггер пожертвував 1 мільйон доларів на потреби лікарів у зв'язку з пандемією коронавіруса. Він вирішив допомогти в поліпшенні ситуації.

Залізний Арні пояснив, що його благодійний внесок зможе допомогти медикам в боротьбі з новим вірусом.

"Це простий спосіб захистити наших справжніх героїв на передовій у наших лікарнях. І я пишаюся тим, що я є частиною цього. Я пожертвував 1 мільйон доларів. І я сподіваюся, що всі ви, хто зможе, підтримають цих героїв", – заявив кіноактор.

Шварценеггер також закликав своїх прихильників приєднатися до благодійництва і пожертвувати кошти у благодійний фонд, кінцева мета якого зібрати 5 мільйонів доларів.

Ці гроші спрямують на закупівлю масок, халатів, рукавичок та інших речей першої необхідності для медиків по всьому світу. Зараз зібрано 3,4 мільйона доларів тільки за одну добу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарного Шварценеггера жорстоко побили в Африці серед білого дня.

Як повідомляв Знай. ua, Арнольд Шварцнеггер похвалився своїм хвостатим іншому.

Також Знай. ua писав, що залізний Арні потрапив на стіл хірургів, фанати не можуть знайти собі місця.