Радянський і російський артист Лев Лещенко, який відомий своєю антиукраїнською позицією та підтримкою анексії Криму, 19 березня брав участь у зйомках на телеканалі "Росія 1" незадовго до госпіталізації з коронавірусом у Комунарці.

Так, співак особисто був присутній у студії передачі Андрія Малахова. Відомо, що мова йде про випуск шоу "Привіт, Андрій!", який вийшов в ефір у суботу, 21 березня.

При цьому в описі на сайті пропагандистського каналу зазначено, що, окрім Лещенка, в студію також прийшли поетеса Лариса Рубальська, гуморист Геннадій Хазанов, співак Аркадій Укупник, ведуча Ангеліна Вовк і співачка Катерина Шавріна.

Лев Лещенко на шоу Андрія Малахова, скріншот з відео
Лев Лещенко на шоу Андрія Малахова, скріншот з відео

Програма була присвячена артистці Валентині Толкуновій, яка померла десять років тому. Відповідно до опису, "друзі та колеги поділилися спогадами про співачку й розповіли, яку роль вона зіграла в їх житті".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Льва Лещенка почалися труднощі з диханням, він почав задихатися, після чого лікарі прийняли рішення перевести його в реанімаційне відділення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал Знай.uа писав, як перевірити себе на коронавірус - лікарі рекомендують самодіагностику.