Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, записав для них пісню разом з групою MOZGI під назвою "NO HUGS ,NO KISSES". Так, артист ще й запустив яскравий челлендж, в якому взяв участь з коханою дружиною. Пізніше до зіркової парочки також приєдналася Надя Дорофєєва, запально танцюючи в спортивних лосинах і топі.

"#noxoxochallenge by @nadyadorofeeva беріть участь,РОЗФАРБУЙТЕ СВОЇ КАРАНБУДНІ! 🔥🔥🔥🔥🙌🙌🙌🙌", - поділився емоціями Потап. Фолловери ж взялися коментувати побачене, засипаючи Надю компліментами: "Така легка!!!", "Клас,клас😀😀", "Супер 🔥🔥🔥". Однак були і ті, кому енергійні танці не припали до душі: "Надя перетнула ти палицю", "У Дорофєшки не дуже вийшло..🤔🤓".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.