Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу спекотне фото, на якому позує, мабуть, на відпочинку. Швидше за все, знімок був зроблений в одному з недавніх подорожей співачки.

На новому фото Лобода з'явилася у відвертому сексапільному чорному купальнику з текстовим принтом, крізь який просвічуються соски. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на очах темні окуляри, вона уважно дивиться в камеру. Світлана зображена на тлі блакитного неба і пальм, вона стоїть в "діловій" позі. У підписі до світлини зоряна красуня написала: "Чекаю не дочекаюся, коли настане це «завтра». #америка #2019". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.