Через карантин в Україні у зв'язку з пандемією коронавірусу зйомки нового сезону модельного реаліті "Супер Топ-модель по-українськи" переносяться на невизначений термін.

Як відомо, восени 2020 року в ефірі Нового каналу повинні були показати суперсезон популярного шоу. Головною особливістю нового формату є повернення найяскравіших учасниць попередніх шести сезонів, які отримують шанс ще раз поборотися за перемогу. Але нова реальність внесла свої корективи – через ситуацію у світі зйомки довелося перенести на наступний рік.

"Щоб здійснити якісний контент до осіннього сезону, ми повинні були увійти до зйомок не пізніше 1 квітня. У зв'язку з продовженням карантину ми цього здійснити, на наш превеликий жаль, не можемо", - повідомила гендиректор Нового каналу Ольга Задорожна.

СТМПУ, фото прес-служба Нового каналу
СТМПУ, фото прес-служба Нового каналу

За її словами, коли вляжуться всі проблеми, пов'язані з пандемією, команда проекту повернеться до роботи з підготовки "Супер Топ-моделі по-українськи".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що ж буде з 25-ма учасницями проекту, яких вся країна обирала протягом 2,5 місяців шляхом онлайн-голосування? Команда реаліті постарається зробити все для того, щоб в суперсезоні глядачі побачили як своїх фавориток, так і улюблених експертів, і ведучу проекту Аллу Костромічову.

При цьому правила реаліті залишаться незмінними. Вже скоро дівчата боротимуться за звання "Супер Топ-моделі по-українськи".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алла Костромічова з сотнями українців застрягла в Німеччині: "Заберіть нас звідси!".

Як повідомляв портал Знай.uа, супермодель Костромічова дала жару на дні народження Періс Хілтон.

Також портал Знай.uа писав, що ведуча проекту "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова народила доньку.