Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка колись працювала вихователькою в дитячому садку, часто радує численних шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка здорово здивувала і порадувала фанатів милими дитячими знімками, такі раніше були у всіх. До речі, Олена славиться чудовим почуттям гумору і відсутністю комплексів, так що забавні знімки частенько з'являються на її сторінці.

На нових дитячих фото можна побачити, що і в юному віці майбутня артистка була милою пухкенькою дівчинкою. На першому знімку Олена позує на новорічному ранку біля нарядженої ялинки, вона в костюмі лисички з кумедними бантиками на волоссі. На другому знімку зображена дівчинка на літній вулиці, вона тримає в руці іграшку і дивиться кудись у далечінь. Є ще третє фото, але на ньому Alyona Alyona вже доросла, але у що грає. У підписі до публікації співачка розповіла про своє дитинство, і змусила фанів ностальгувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.