Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала миле фото, на якому виглядає дуже молодо і свіжо, а в підписі до нього поділилася своїми роздумами.

Як видно, перед камерою Альбіна позує, лежачи на ліжку. На ній світла шовкова комбінація з мереживною оборкою, поверх якої накинула теплу сіру кофту. цей наряд красиво підкреслив декольте і оголив тендітні плечі. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий вечірній макіяж. У підписі до фото Собчак написала: "Instagram в рівній мірі і прочиняє завісу, і вводить в оману. І ось тобі вже здається, що ти знаєш людину, дивлячись на його фотографії і читаючи його вивірені умовиводи, але… тільки в особистому спілкуванні можливо відчути, що являє собою людина… реакцію, енергію, емоції – ніщо не замінить. Тому все це, звичайно ж, – Ілюзія".". Шанувальники в захваті від нового образу красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.