Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс тривожні відео, на яких повідомила, що заблукала з коханим чоловіком Вадимом і старшою донькою, 15-річної Машею на річці, відправившись на невдалу вечірню прогулянку. Так, артистка зізналася, що вони дуже замерзли, блукаючи на воді близько години, а також попередила шанувальників, що переносить щоденне читання казки на ніч для маленьких фоловерів і їх мам.

"Я заблукала на річці і ми вже цілу годину шукаємо дорогу...і знайти її не можемо...я буду тримати вас в курсі, коротше, тримайте за нас кулачки...", -
, - поділилася не самими оптимістичними новинами Полякова.

"Обоже, ми так замерзли, ми як ховрахи!"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

- трохи пізніше пожартувала зіркова красуня. Донька Маша також виставила досить кумедне фото, позуючи на річці в теплому пуховику.

Пізніше Ольга все ж порадувала фоловерів свіжими відео, на якому радо оголосила, що їх будинок нарешті знайшовся. Так, в ролику Королева Ночі поїдала пельмені, зізнавшись, що зголодніла, а також не приховуючи радості від того, що їх сім'я врятована:

Ми вижили, уррааа!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.