Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр з подругою і зірковою колегою Катею Осадчою, яка навідалася в гості до виконавиці з культовим шоу "Світське життя". Так, телеведуча вирішила показати глядачам, як проводить карантинні будні велика і дружна родина Ольги, її чоловік і двоє красунь-дочок, а також провести екскурсію по розкішному еко-особняку Полякової. Варто відзначити, що Катерина дотримувалася всіх норм безпеки, надівши одноразові рукавички і не навіть не заходячи всередину дому зірки.

Дивіться сьогодні у «Світському житті» @svitsketv сюжет про те, як моя сім'я з користю використовує вільний час на карантині 😍💪.

- поділилася емоціями Полякова. Варто зазначити, що інтерв'ю з Ольгою вийшло дуже захоплюючим. Артистка розповіла про стосунки з чоловіком Вадимом, про те, як важко їй перебувати з доньками Машею і Алісою стільки часу разом, як сильно сумує по сцені і фанатам. Також співачка зізналася, що збирається розширювати свої володіння, облаштовуючи не тільки город, але і ферму, адже в її володіннях вже розгулюють цілих 50 кізок, вівці, коні, собаки та інша живність. Також родина займається верховою їздою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.