Батько Леді Гаги і за сумісництвом власник кафе на Манхеттені попросив своїх підписників в Instagram зробити пожертвування йому на рахунок, через що нарвався на шквал критики та негативних емоцій.

64-річний власник кафе Joanne Trattoria на Манхеттені Джозеф Джерманотта розповів своїм передплатникам в Twitter, що йому більше нічим виплачувати співробітникам зарплату, і попросив небайдужих зробити пожертвування йому на рахунок. В ході акції GoFundMe Джозеф планує зібрати 50 тисяч доларів та роздати їх співробітникам свого кафе, які зараз знаходяться на самоізоляції, тому що їм теж треба їсти, утримувати дітей і платити за комуналку, пояснює він.

"Я роблю все можливе, але ми змушені закрити Joanne на місяць, і нашому персоналу потрібна фінансова підтримка. Будь-яка допомога важлива! Оскільки наші двері залишаться закритими довше, ніж передбачалося, нашим співробітникам все важче задовольняти свої базові потреби - здоров'я, харчування, страхові витрати, не кажучи вже про оплату рахунків за оренду та комунальні послуги",- написав він у соціальній мережі.

Однак ресторатор не знайшов підтримки. Натомість, він нарвався на жорстку критику.

Справа в тому, що донька Джозефа Джерманотта співачка Леді Гага лише за минулий рік заробила 39,5 мільйонів доларів.

Леді Гага з батьком, фото Getty Images
Леді Гага з батьком, фото Getty Images

Особливо обурив громадськість заклик Джозефа через те, що минулої зими Гага придбала п'ятиповерхові апартаменти в самому центрі Нью-Йорка вартістю близько 30 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Гей, Леді Гага, я повинен скинутися на зарплати співробітникам твого батька. Ви не можете заплатити їм зі своїх кишень ??";

"Стан Леді Гаги близько ста мільйонів доларів, а ще вона - співвласник цього сімейного ресторану. Але її батько щойно в Twitter почав збирати 50 тисяч доларів. Тільки мені здається, що це повна х**ня?", - пишуть обурені користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, епатажну Леді Гагу "підкосив" коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені назвали новий вид жуків на честь Леді Гаги.

Також Знай.ua писав, Леді Гага впала зі сцени разом з фанатом