Відомого радянського і російського співака Льва Лещенка, у якого підтвердився тест на коронавірус, відключили від кисневої терапії (апарату штучної вентиляції легенів - ред.). За словами медиків, він йде на поправку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, співак перебуває в лікарні разом зі своєю дружиною Іриною. У них обох підтверджено діагноз "коронавірус". Лікарі проводять артистові лікарську терапію жарознижувальними медикаментами і регулярно заміряють температуру.

Лев Лещенко, скрін з відео
Лев Лещенко, скрін з відео

"У Льва Валеріановича велика пневмонія, йому то краще, то гірше. Постійно беруть аналізи. На коронавірус перездавав вже кілька разів. Активно лікується. Але лікарі поки не можуть зрозуміти природу його пневмонії, звідки вона з'явилася. Можливо, давно протікала в слабкій формі, а зараз активізувалася. Стан наразі стабільний, розмовляв з ним сьогодні", — поділився з журналістами Андрій Гайдель, помічник співака.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тим не менш, медики оцінюють стан співака все ще як середньої тяжкості. Лещенка з палати не випускають — все необхідне до номеру приносять лікарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханець Лободи Ліндеманн жорстко принизив covid-19 - "Ще не створили такого вірусу".

Як повідомляв Знай.uа за ніч 28 підозр: на Львівщині кількість інфікованих на коронавірус стрімко зростає.

Знай.uа писав, коронавірус "видої" з львів'янина всі заощадження - влетів на тисячі гривень, не виходячи з машини.