Нині під час карантину зірки намагаються якось підбадьорити і надихнути своїх фанатів. Не став винятком і переможець Євробачення, норвезький співак та скрипаль Олександр Рибак.

Олександр під час самоізоляції записав відеозвернення до своїх фанатів. Артист, якого знають і люблять мільйони шанувальників в Україні, показав, як проводить час вдома в Осло під час карантину.

Як стало відомо з відео, Рибак часу не гає, він пише нову музику, грає на приставці. У той же час, музикант дотримується всіх правил.

Лише режим суворого карантину та відсутність паніки допоможуть світу впоратися із даною ситуацією, – запевняє Олександр.

Разом з тим, Рибак зізнався, що він вкрай засмучений через перенесення конкурсу "Євробачення-2020" на 2021, причиною якого послужив спалах коронавірусної інфекції COVID-19.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олександр Рибак було запрошено виступити у фіналі Євробачення 2020 у Нідерландах, як одного з найяскравіших переможців пісенного конкурсу. У своєму відео артист підтримав всіх конкурсантів, які через перенесення конкурсу, змушені будуть переписувати свої пісні.

"Привіт з Норвегії! Ми тут сидимо, розвиваємо наші таланти... Євробачення 2020 скасували. Ми якраз планували дуже класний номер для фіналу 16 травня. Я співчуваю новим артистам, які прагнули завоювати Європу. У той же час, я дуже радий, що автоматично всіх запросили на наступний рік. Так що, я дуже сподіваюся, що національні відбори наступного року будуть поважати це важливе рішення.

А до цього будемо мити руки! Люблю вас!" – прокоментував Олександр Рибак події, що відбуваються.

З моменту перемоги на Євробаченні, Олександр Рибак записав кілька студійних альбомів, зняв уже понад 20 кліпів. А наприкінці минулого року, співак презентував мюзикл "Trolle", створений за мотивами однойменної дитячої книги, написаної ним самим.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Рибак записав кавер на пісню Джамали "1944"

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Рибак показав свій дім

Також Знай.ua писав, Олександр Рибак розповів, що думає про MELOVIN