Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне відео зі старшою красунею-донькою Машею і помічницею по дому Тетяною, закликаючи українців сидіти вдома під час карантину через коронавірус COVID-19 і проводити час з користю. Так, артистка запропонувала шанувальникам приготувати разом з нею смачні бургери з курячим фаршем та сиром, показавши фірмовий домашній рецепт в прямому ефірі. Варто зазначити, що Ольга воліє показувати домашнє життя, як воно є, позуючи на кухні без макіяжу і в стильному спортивному костюмі.

Вийшли дуже смачні домашні бургери Ви можете їх легко приготувати для своєї сім'ї, не виходячи з дому. Забирайте рецепт! 🍔
, - поділилася думками Полякова. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: ""поставила тісто набухати і набухалась разом з ним" 😂😂😂", "Оля, супер ))супер жінка,супер мама,супер дружина,супер господиня і просто Супер Зірка😍💋🤩", "Не знаю як це на смак, але те що САМА !!! МОЛОДЕЦЬ!))", "Дуже мені подобається старша дочка.Дуже вихована і слухняна дівчинка.", "Оля,молодець!", "Дуже круто!!!", "Оля-ви СУПЕР, у всьому))".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.