Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка нагадала шанувальникам в Сторіс про свою пікантну фотосесію для популярного чоловічого глянцю "XXL", ставши героїнею його весняного номера ще в березні місяці. Тоді Настя приміряла безліч спокусливих образів, позуючи в різних вбраннях і демонструючи апетитні форми. Варто зазначити, що для зіркової красуні це була не перша зйомка в цьому глянці. Каменських брала участь у відвертих фотосесіях у 2017, 2009, 2007 роках.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Фолловери не проходили повз гарячих кадрів, проте порівняли її з Дженніфер Лопес: "дуже схожа на JLO", "Прекрасна амазонка Каменських💔💔💔💔💔", "Богиня🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Настя красуня і завжди різна🔥🔥🔥🔥🔥💓".

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.