Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав цікаві знімки в Instagram.

Як видно, на нових фото Макацарія захоплено щось готує – він зображений у процесі нарізування овочів. На кухню він прийшов у чорній футболці оригінального фасону. На одному з кадрів красень мило посміхається в камеру. У підписі до фото Іраклі розповів про своє харчування під час карантину. "Ми зараз малорухливі тому, якщо не хочемо набрати зайві кілограми, повинні стежити за тим, що їмо. Часу у нас на приготування корисної їжі вдосталь, тому вважаємо цей період ідеальним для формування харчових звичок. Пам'ятайте, якість тіла на 80% залежить від того, що у вас на тарілках. І не забувайте про спорт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.