Співачка-трансгендер і учасниця шоу "Голос країни" Zi Faamelu, яка до недавнього часу була відома юзерам як Зианджа, оприлюднила дебютний трек під новим псевдонімом.

Виконавиця заінтригувала випуском новинки ще в кінці лютого і нарешті зважилася поділитися нею з фанатами. Артистка розповіла, що написала пісню ще в минулому році, коли у неї був складний період в житті.

"Fallen Angel – це звичайна людина, це кожен з нас. Він хворіє, у нього десятки питань в хвилину, він любить піцу, має проблеми з безсонням і мріє про краще майбутнє. Коли ми всі були одним світлом, енергією, але ми повинні були впасти в цю щільну, важку і часто несправедливу реальність для нашого індивідуального, унікального досвіду", – написала співачка у своєму Instagram.

Фанати оцінили новинку від Zi Faamelu. В коментарях вони відзначили гарний голос і пісню співачки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оновлена Зианджа порушила довге мовчання.

Як повідомляв Знай. ua, Зианджа припинила існування – новий образ та ім'я співачки збентежили фанів.

Також Знай. ua писав, як тепер виглядає колишній "зоряний воїн Боря".