24-річна учасниця популярного українського шоу "Від пацанки до панянки" Влада Роговенко розповіла про шкідливі звички до зйомок у проєкті. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Так, дівчині не звикати жити під об'єктивами камер. Влада була учасницею першого сезону шоу "Супермодель по-українськи". Однак, ще до зйомок дівчина ледь не занапастила своє життя забороненими речовинами.

"Вживала наркотики тривалий час кожен день і навіть продавала їх. Курила стільки, що пацани так багато не курять – приблизно п'ять грам в день. У мене вже було звикання. Виходила ніби як погуляти з собакою, а сама курила. Далі пішли наркотики сильніше", - зізналася вона.

Влада Роговенко, Новий канал

Після пошуків себе на модельному терені Владі довелося зав'язати з наркотиками. Її почали впізнавати шанувальники. Однак, вживання заборонених речовин не зникло безслідно.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я випивала по півтора літри пива на день, чисто щоб заснути. Після наркотиків у мене виникли проблеми зі сном, і я їх вирішувала таким способом", - поділилася "пацанка".

До того ж, через агресію Влади друзі сприймали її як "свого хлопця", вульгарна поведінка дівчини не давала їй побудувати стосунки з протилежною статтю. А "пацанка" хоче, щоб удома на неї чекали та любили.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Влада Роговенко зізналася, як собака врятувала її від самогубства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", до учениць Школи леді знову приєдналася Євгенія Мазур.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Устинова (Канарейка) приголомшила шанувальників проєкту відвертими зізнаннями.