Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього почала скаржитися, що люди не дотримуються карантину, її це дуже обурює.

На новому фото Раміна з'явилася в домашньому образі – на ній рожева футболка, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу. Дівчина фотографує себе сама і мило посміхається в камеру. У підписі до світлини Есхакзай порушила важливу тему – порушення карантину, а саме те, що дівчата продовжують ходити в салони краси, а майстри продовжують приймати клієнтів. "Чесно, не зрозуміла мені мотивація ні майстра, ні клієнта, які відкрито розповідають у соціальних мережах про порушення закону. Як це назвати? Тупість/дурість? Чи наївність?", - написала дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.