Популярна українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі спекотне чорно-біле фото, на якому з'явилася в дуже пікантному образі, а в підписі до нього залишила жалісний вірш.

Як видно, на фото Мейхер з'явилася в темній кімнаті з тканинним фоном, вона сидить у кріслі в вишуканій позі. Для фотосесії Надя одягла коротку чорну сукню з мереживною оборкою, яке оголило її стрункі ніжки, а поверх накинула темний плащ. Співачка не дивиться в камеру, вона доклала руку до обличчя, і ніби про щось задумалася. У підписі до світлини Надія залишила зворушливий вірш. А фанати кинулися обговорювати її знімок, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.