Відома українська співачка Олена Тополя, яка більш відома як Альоша, закликала українців сидіти вдома на час карантину спричиненого карантином, а також похизувалася подарунком мера Києва Володимира Кличка за "ідеальне" дотримання "домашнього" режиму.

Відповідне фото артистка оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що на днях Кличко запустив челендж #доситьшастать, який передбачає активне виконування низки правили, аби вберегтися від коронавірусу. А відтак, для "ідеальних" киян столичний мер підготував подарунки, а точніше одяг з написом #доситьшастать.

Скріншот допису

Відтак, співачка оприлюднила фото, на якому вона одягнена в чорну маску з написом #доситьшастать, а також чорну сукню з великим декольте.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Безпека — це найголовніше! Залишайтеся в дома, від цього залежить ваше здоров‘я та здоров‘я ваших найрідніших!", - написала вона.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також Знай. ua писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.