Сестра Жанни Фріске Наталія привітала свого небожа Платона з днем народження. Хлопчику 7 квітня виповнюється сім років, привітати його тітка змогла лише через Інтернет. У зв'язку з радісною подією, тітка хлопчика і сестра Жанни Наталія на сторінці в Instagram розмістила фотографію, де зображена разом із Платоном.

Шепелєв, фото Instagram
Шепелєв, фото Instagram

"Мій маленький принц, 7 років тому ти з'явився на цей світ, ти прийшов до нас у світле свято Благовіщення🙏🏽 ми тебе всі дуже чекали. Я пам'ятаю, коли перший раз побачила тебе, коли ти ще сидів в животі у мами, і почула, як б'ється твоє серце 💓 я плакала від щастя☺️ це був чарівний момент🙏🏽 і коли мені подзвонили і сказали що ти народився, щастю не було меж✨ маленький мій, хочу тобі побажати, щоб ти був здоровий, хочу щоб ти добре вчився, щоб у тебе все виходило, щоб тебе оточували тільки добрі і щирі люди🙏🏽😌 щоб ти не знав зла і печалі. Знай мій улюблений, ми тебе любимо, і дуже тебе чекаємо☺️ я вірю, що настане той день, коли ти все зрозумієш, і прийдеш до нас, а ми наберемося терпіння, і будемо тебе чекати 🙏🏽❤️ З днем народження, Платоша❤️💋 твої дідусь Вова, бабуся Оля і тітка Наташа", - написала тітка.

І додала декілька фотографій, де вона із племінником разом, або просто милі дитячі фото Платона.

Шепелєв, фото Instagram
Шепелєв, фото Instagram

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Шепелєв, фото Instagram
Шепелєв, фото Instagram

Шепелєв, фото Instagram
Шепелєв, фото Instagram

А тим часом, зірковий татусь Дмитро Шепелєв не поспішає привітати сина у мережі, а пубілкує фото мохнатих і зарослих мавп під час карантину.

Шепелєв, фото Instagram
Шепелєв, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівця Фріске Шепелєва застукали з молодою коханкою у найнезручніший момент, фото.

Як повідомляв Знай.uа вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.

Знай.uа писав, вдівець-альфонс Жанни Фріске Шепелєв вибрав собі нову жертву.