Учасницю реаліті-шоу Нового каналу ″Від пацанки до панянки″ після вигнання з проекту, вже дорогою додому, врятувала Ірина Зайцева.

Вже вдруге викладачки Школи леді застосовують своє право вето. Недавно Катерина Виноградова повернула на проект Євгенію Мазур, а тепер Ірина Зайцева подарувала ще один шанс Владі Роговенко.

Екс-учасниця проекту ″Супермодель по-українськи″ Влада Роговенко прийшла на проект ″Від пацанки до панянки″, щоб змінитися. Однак, це не проста дорога, як з'ясувалося. І на восьмому тижні проекту Влада знову наступила на ті ж граблі – дівчина напилася і непристойно витанцьовувала на одному з випробувань.

″Мене справедливо номінували на вигін. Минулого тижня я отримала чорне перо, як найгірша учениця. І не зробила висновків″, – зі сльозами на очах зізналась Влада Роговенко.

"пацанка"  Влада Роговенко (праворуч), фото: Новий канал
"пацанка" Влада Роговенко (праворуч), фото: Новий канал

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У номінації на вигнання з Владиславою стояло ще троє ″пацанок″ – Вікторія Альохіна, Євгенія Мазур та Юлія Чигринець. Але через те, що Влада не зробила висновків і не доклала зусиль, попрощатися вирішили саме з нею.

″На словах, що саме я залишаю проект, у мене зупинилося серце. Я не могла повірити, що їду додому. Не знала, що мені там робити. І була шокована″, - поділилася емоціями дівчина.

Однак, цього разу Владі пощастило - їй подарували другий шанс. Коли дівчина вже їхала додому, заступниця директорки Школи леді Ірина Зайцева наздогнала її та повідомила, що своє право вето застосувала до неї і вона може повернутися на проект.

"пацанка"  Влада Роговенко та Ірина Зайцева , фото: Новий канал
"пацанка" Влада Роговенко та Ірина Зайцева , фото: Новий канал

″Колеги не погоджувалися, що Владу потрібно залишити на проекті. Але особисто я їй повірила. Побачила в ній ту, якій ще трішки потрібно допомогтиЙ, – пояснила свій вчинок Ірина Зайцева.

Наступні випуски реаліті-шоу ″Від пацанки до панянки″ покажуть, чи зробить нарешті Владислава Роговенко і як сприймуть її повернення інші учасниці проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пацанку Женю Мазур, яка покинула проект, знову запросили до Школи леді

Як повідомляв портал Знай.ua, "пацанки" Віка Кошутіна і Женя Мазур розповіли, як обходилися без наркотиків на проекті

Також Знай.ua писав, уперше всі учасниці "Від пацанки до панянки" залишили Школу леді