Скандально-відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила похвалитися незвичайним вбранням і новою сумочкою.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася на зеленому тлі, вона стоїть на пуантах в балетній позі з руками над головою, в яких тримає нову сумочку. На ній довга прозоре "сукні весни", декорована квітами, під яким немає білизни. У підписі до кадру Волочкова написала: "Весна. Я всім бажаю світлого настрою, радості і любові. Прикрашати життя позитивними емоціями можна завжди. А шедеври-сумочки від Ганни @annawolffashion стають справжньою окрасою і вишуканим витвором мистецтва".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.