Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома. Сам же артист вирішив взяти участь в популярному зараз челленджі FlipTheSwitch, скориставшись додатком TikTok.

Суть забавного челленджу в тому, щоб помінятися вбраннями з другою половинкою, що і зробили Потап і Настя. Олексій приміряв облягаюче чорне плаття дружини, засвітивши стрункі ніжки. Варто відзначити, що раніше виконавець демонстрував ще одну версію челленджу - з їх собачкою Мімі.

Standard version of #fliptheswitchchallenge #fliptheswitch #switch with #NK @kamenskux
, - лаконічно підписав фото Потап. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Потап ти прям чікуля😂😂😂😂😂😂😂👌👌😂😂", "Чому так мало зняли з Потапом?)))", "Саме нормальне відео з подібних що я бачив))) Потап, тебе чорне робить стрункіше😎", "Боже яка шуба😍😍😍😍😍😍😍😍", "Ідеальний образ 😂", "Шикарно просто😍😂🔥🔥", "які ви красиві 😻", "АХАХХАХАХА ЛЬОШІ ПЕРУКИ КУЧЕРЯВОЇ НЕ ВИСТАЧАЄ😂🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.