Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі еротичне чорно-біле відео, на якому з'явилася в дуже пікантному образі, а в підписі до нього залишила жалісний вірш.

Як видно, перед камерою Надія з'явилася в тонкому чорному платті, яке красиво підкреслює соковиті принади. Вона на відео спокусливо пританцьовує під цікаву композицію, при цьому зачіпає себе в різних навіть інтимних місцях. Видно, що співачка грає на камеру, вона млосно дивиться в камеру і виглядає дуже загадковою. А у підписі до відео зірка написала вірш, а також додала хештег "танець кохання". Фани в захваті від нової публікації Мейхер, її завалюють компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.