Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала зухвале фото з нової фотосесії, на якому виглядає дуже молодо і свіжо, а в підписі до нього подякувала шанувальників.

Як видно, перед камерою Альбіна з'явилася в спокусливій позі і пристрасному образі. На ній тонка червоне боді з рукавами, яке підкреслило ідеальну фігуру. Волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою в тон наряду. У підписі до фото Собчак написала: "Спасибі за всі ваші привітання, за добрі слова, за теплі побажання і за підтримку моєї нової пісні!". Шанувальники в захваті від нового образу красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.