Голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда і знялася в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравим і вельми незвичайним фото, на якому з'явилася в образі русалки. До речі, нещодавно зірка перехворіла на коронавірус, від якого лікувалася вдома.

На новому знімку в мережі Куриленко з'явилася повністю голою, вона сидить у спокусливій позі на білому дивані, очевидно на веранді. Її голе тіло злегка прикривають довгі намальовані в фоторедакторі волосся неприродного кольору. На обличчі Ольги акуратний макіяж, вона млосно дивиться в камеру, трохи відкривши губи. У підписі до незвичайної фотографії Куриленко написала: "Русалка, флюїди!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, багато запитують про її самопочуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.