Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова зізналася, що одного разу вона ледь не стала жертвою розлюченого таксиста, який біг за нею та хотів побити.

Про таке вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

За її словами, одного разу, коли вона дуже поспішала, вона викликала таксі та тривалий час на неї чекала. А коли водій нарешті приїхав, то він почав кричав на неї.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

"Приїхав таксист, запізнився, накричав на мене. А коли я сказала, що спізнююся, він повернувся і хотів мене вдарити. Я завжди позаду сідаю, вискочила з авто, а він побіг за мною. Я кричала на всю вулицю, і мені було дуже боляче від того, що ніхто мені не допоміг", - розповіла артистка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Водночас, розлючений таксист почав її переслідувати, але потім все ж відчепився. "Мені було дуже страшно. Тому що він міг мене побити, міг що завгодно зробити", - зізнається Тарабарова.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій вже два місяці нікуди не виходить — артистка опинилася зачиненою у власному домі. Співачка розважає себе зарядкою, музикою і спілкуванням з близькими людьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Ніколаєва зробила заяву про коронавірус чоловіка - "Благаю!". У популярного російського артиста Ігоря Ніколаєва підозрюють зараження коронавірусом

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео. У новому кліпі на пісню "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар