Переможниця Євробачення-2004 співачка Руслана презентувала музичне відео на пісню "Ми вітер". Зйомки пройшли на висоті 120 метрів на вітряку, який знаходиться в Херсонській області. Нове відео артистки присвячено переходу людства на чисті джерела енергії, зокрема енергії вітру.

Пісня "Ми вітер" увійшла в новий альбом артистки з однойменною назвою, який вийшов у березні. Сингл та кліп будуть представлені у двох версіях: українській і англійській, яка з'явиться у мережі згодом.

Руслана Лижичко, скріншот з кліпу
Руслана Лижичко, скріншот з кліпу

Нове відео Руслани присвячене переходу людства на чисті джерела енергії, зокрема енергії вітру. У кліпі артистка постає в кількох образах. Серед них мілітарі-костюм та ніжна біла невагома сукня.

Щоб зняти кліп на фоні сходу сонця, артистка та її команда протягом трьох днів прокидалися у 2 години ночі. Що цікаво, на відкритий майданчик вітрогенератора веде лише одна дорога – маленький ліфт на 2 людини разом з інструктором. Виявляється, що кілька кадрів Руслана зняла без спорядження, оскільки спеціальне страхувальне обладнання сильно обмежувало її рухи

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше переможниця Євробачення 2004 Руслана заступилася за Go_A: "Моя рідна автентика"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана висловилася про роботу уряду щодо енергетичної незалежності: "Жах і треш"

Також "Знай.ua" писав, що Руслана розкрила секрет міцного шлюбу, як прожити 25 років душа у душу