Перша в історії України переможниця на Євробаченні у 2004 році Руслана висловила свою думку про гурт Go_A, який буде представляти нашу країну на цьогорічному конкурсі пісні у Роттердамі.

Go_A перемогли у Національному відборі на Євробачення 2020, але зіткнулися з хвилею негативу у соцмережі. Руслана у коментарі Знай.ua розповіла, що вважає марними спроби критиканів втягнути гурт у скандали.

Руслана, фото: пресслужба співачки
Руслана, фото: пресслужба співачки

За словами співачки, Go_A - гідний вибір України.

"Вони дуже хороші. Мені дуже сподобалась їхня автентика, - зізналася Руслана. - Цього року ніби намагалися скандал розбурхати та, Слава Богу, не було зашкалу. Таке враження, що люди назбирують якийсь негатив, незадоволення в принципі від життя, і їм потрібен якийсь привід злити це кудись. І тільки-но на Євробаченні запалюється якийсь скандал, всі одразу починають нападати на конкурсантів і один на одного. Мені спокійно, що цього року не було великих скандалів довкола Євробачення, як було минулого року. Я спокійна, що хороша група, прекрасний проєкт, моя рідна автентика, стиль співу. Я задоволена".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Виступ Go_A у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2020

Руслана додала, що звернулася до своєї аудиторії у соцмережах.

"Я закликала прихильників у соцмережах бути активними: лайкати, підтримувати, слідкувати та додавати сили Go_A, щоб гурт відчував підтримку, - сказала вона.

Крім того, зірка похвалила і назву гурту: "Хороша, мені подобається. Це креативно".

Go_A, фото: Facebook гурту
Go_A, фото: Facebook гурту

Днями на YouTube-каналі Go-A – тема з'явилося нове відео, в якому пісня Solovey лунає трохи в іншому аранжуванні, та через це у коментарях почалася нова хвиля хейту.

Користувачі мережі розкритикували нову версію пісні та закликали гурт співати на Євробаченні перший варіант, який вони виконали у Нацвідборі.

Нагадаємо, раніше Руслана висловилася про роботу уряду щодо енергетичної незалежності України. Вона вже багато років закликає усіх переходити на чисті енергетичні джерела, то ж активних дій в цьому напрямку очікувала й від нової влади.

Крім того, Руслана поділилася враженнями про зйомки нового відео на вітряку на висоті 120 метрів.

"Це можна порівняти тільки або із вільним падінням, коли ти стрибаєш із тросом - банджі-джампінг, або стрибком з парашутом. Та й то, ти летиш, і це лише мить, а ми провели три дні на вітряку висотою 120 метрів. Ми так споріднилися з цією висотою, мені було настільки природно у небі. Це такий меджік", - зізналася артистка.

Також Знай.ua повідомляв, як пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення 2020. Читайте про тріумф Go_A, істерику KHAYAT і друге заміжжя Тіни Кароль.