Український гурт Go_A, переможець національного відбору на Євробачення 2020, представив нову версію пісні "Соловей", з якою представлятиме Україну на конкурсі в Роттердамі.

Оновлений трек був викладений на сайті YouTube.

Відомо, що над записом працював відомий український продюсер Руслан Квінта.

Тепер "Соловей" отримав більш серйозну обробку. Вокал вирівняли і зробили глибшим, флейті дали місце упродовж всієї композиції. Також було додано значну кількість звукових ефектів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак, не всі схвалили таке аранжування пісні. Багато хто з коментаторів у соцмережах і на сайті YouTube оцінив його як більш "попсове" і масовіше, і шо через це, група втрачає свою оригінальність.

"Зіпсували пісню. Видаліть цю ганьбу і їдьте зі старою версією, будь ласка", - написав один з користувачів YouTube.

"Квінта за*бав, хто його призначив головним? Чому він скрізь лізе? Типу кращий автор України, взагалі не згоден. Попередня версія була кращою, мінімалізм наше все, все було розставлено по своїх місцях, була логіка. Тут неначе купа звуків рандомно", - ще більш суворо висловився інший користувач.

Варто зазначити, що власник відео видалив більшість критичних коментарів.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube

Почути попередній варіант пісні і зробити свої висновки можна у наступному відео.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Go_A на Євробаченні зачепили за живе бувалого "дідка" Лозу - "Українці зрозуміли..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Переможці Нацвідбору "Go_A" відмовилися спілкуватися з РосЗМІ і прокоментували пересуди про назву групи.

Також "Знай.ua" писав, "Тепер ви знаєте, як для нас звучить Melovin" - британець з акцентом переспівав Go_A, відео.