Британський музикант Данні МакЕвой, який веде YouTube-канал The Walrus Was Danny, переспівав пісню українського гурту, учасника конкурсу Євробачення-2020 Go_A "Соловей" українською мовою.

Відповідне відео чоловік виклав на своєму каналі на сайті YouTube.

МакЕвой, також відомий як The Walrus Was Danny, відомий своїми переспівами популярних хітів минулого. Так, серед іншого, музикант зіграв кавери на практично всі пісні легендарного британського гурту The Beatles.

Також музикант записав кавери на усі пісні, що потрапили на найвищі сходинки британських хіт-парадів. В репертуарі МакЕвоя переспіви Елтона Джона, Девіда Бові, Кейт Буш, груп Oasis та Smiths, а також багатьох інших.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

The Walrus Was Danny, фото Facebook
The Walrus Was Danny, фото Facebook

Пісню відеоблогер заспівав невідомою йому українською мовою. При цьому чоловік хоч і мав значний акцент, але непогано впорався як на новачка, про що зазначають україномовні коментатори.

"Дякую за чудовий кавер! Велика дяка за підтримку!" - написав користувач під нікнеймом WildCovey.

"Тепер ви знаєте як звучав Меловін для нейтів інгліш спікерів", - жартує про акцент іншого учасника України користувач iamlikeasea.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Тваринний" кавер на пісню гурту The White Stripes розвеселив користувачів YouTube.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Рибак записав кавер на пісню Джамали "1944": кліп заворожує.

Також "Знай.ua" писав, що гуцульський кавер на Maruv засоромив мережу: бабуся з перчинкою.